fbpx

DANAS DOBIJAŠ 40% POPUSTA + 1 PAKOVANJE GRATIS

Ocena 4.9/5 (437 recenzija)
5/5

Očistite vaše uši bez oštećenja

Zaboravite na tradicionalne štapiće za uši koji štete vašim ušnim kanalima. Pametani štapić omogućava bezbedno čišćenje ušiju bez potencijalnih oštećenja.

Efikasno i bezbedno uklanja sve nečistoće

Inovativno rešenje za čišćenje ušiju

Fleksibilni spiralni jastučići na pametnom štapiću predstavljaju inovativno rešenje za bezbedno i precizno čišćenje ušiju. Njihov spiralni dizajn pruža efikasno uklanjanje nečistoća i cerumena, dok se prilagođavaju obliku uha. Uživajte u higijeni bez rizika od povrede ili nelagodnosti.

Kako se Pametan Štapić koristi?

Umetnuti štapić

Štapić lagano umetnuti u uho

Rotirati štapić

Laganim rotiranjem pokupiti nečistoću

Zameniti jastučić

Nakon upotrebe ukloniti iskorišćen jastučić i zameniti sa novim

-40%

Ocena 4.9/5 (437 recenzija)
5/5

Pametni štapić

100% povrat novca

30 dana garancije!

Brza isporuka

u roku od 1-2 dana

Preko 2000 zadovoljnih korisnika

Pridružite se danas!

Slobodan N.

5/5

Oduševljen sam koliko je ovaj pametni štapić jednostavan za upotrebu. Uživam u kontroli i bezbednosti koje pruža prilikom čišćenja ušiju.

Ljubinka S.

5/5

Ovaj proizvod mi je pomogao da se oslobodim osećaja začepljenih ušiju. Pametni štapić dublje i temeljnije čisti uši nego običan štapić.

Radojka O.

5/5

Pametni štapić je prava inovacija! Sada mogu lako da pristupim teško dostupnim mestima u ušima bez brige o povredi ili iritaciji.

Slavica A.

5/5

Ovaj proizvod je pravi spas za mene, posebno tokom alergijskih sezona. Bezbedno i efikasno uklanja sve nečistoće iz ušiju.

Stana B.

5/5

Pametni štapić je odličan za celu porodicu. Deca ga koriste bez straha od povrede, a i odrasli uživaju u praktičnosti i efikasnosti.

Milijana F.

5/5

Posle čišćenja ušiju sa ovim štapićem odmah sam osetio olakšanje. Štapić je pokupio sav vosak iz ušiju. Moje tople preporuke!

Često postavljena pitanja

Plaćanje pouzećem tj. plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa.

Pametni Štapić dostavljamo kurirskom službom.

Cena dostave je fiksna i ona iznosi 400 dinara.

Pametni Štapić će biti na Vašoj adresi najviše 1-2 dana od porudžbine.

Opšti uslovi

Roba koja se prodaje preko naše online prodavnice poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u deklaraciji.

Saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano u deklaraciji.

Prodajna cena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na purplerelax.com

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Politika privatnosti

1. Definicije politike privatnosti
Ova Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice biserya.com, kao i njihovo skladištenje u bazama podataka našeg preduzeća. Naša politika privatnosti obuhvata razloge kako i zašto sakupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu.

Nastavak Vašeg korišćenja naše internet prodavnice nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Stoga savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promenama.

2. Način prikupljanja i upotrebe podataka
Tokom Vaše posete sajtu možemo prikupiti vaše lične podatke koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate ili isporuke Vaše robe. Vaše lične podatke koristimo isključivo i samo kako bi nam omogućili da Vam obezbedimo proizvode koje želite radi zadovoljenja Vaših zahteva ili da Vam prilagodimo našu ponudu, tj. da je personalizujemo, unapredili rad naše internet prodavnice, osigurali proveru administrativnih zadataka, uspostavili kontakt sa Vama, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali našu ponudu proizvoda na tržištu, kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

Mi ne prodajemo i ne iznajmljujemo Vaše lične podatke trećim licima, za njihove markentiške potrebe a da prethodno nismo Vama dali mogućnost da tu opciju isključite. Međutim, mi možemo otkriti Vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima, koji su deo ove Politike privatnosti. Nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke. U sledećim odeljcima ćemo Vam izložiti načine i razloge za moguće davanje Vaših informacija, za potrebe normalnog poslovanja naše internet prodavnice.

3. Skladištenje i čuvanje podataka
Biserya ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste “online” kao korisnik. Vaše lične informacije se čuvaju na siguran ipoverljiv način, i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade vaših ličnih podataka, uključujući i enkripciju vaših informacija. Mi ćemo Vaše informacije zadržati onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo Vaš nalog, Vaše plaćanje, odradimo refundaciju sredstava, odgovorimo na eventualnu žalbu ili pružimo Vam promotivne informacije na koje ste se prijavili.

4. Kolačići (cookies)
Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naš Web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem podešavanja Vašeg web browsera.

Reklamacije

1. Postupak reklamacije
Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

Reklamacioni postupak se pokreće na zahtev kupca, popunjavanjem Zahteva za reklamaciju na kvalitet proizvoda.

Biserya ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine proizvoda na Web sajtu ili niste dobili kupljeni proizvod, molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu kontakt@biserya.com i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni proizvod.

2. Pravo na povraćaj novca ili zamenu robe
U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod vraćen neoštećen i ispravan.

3. Pravo na odustajanje od ugovora, prava i obaveze kupca i prodavca
Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslat/a trgovcu. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti i originalni račun. Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

4. Troškovi vraćanja robe i novca
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.